Esittelyssä: Kivun kauneus

Taru Höykinpuro (toim.). Tositarinoita eroottisen kivun kauneudesta.

Kivun kauneus kansi

Olen utelias luonne, ja ollut aina jollain lailla kiinnostunut niistä ihmismielen sopukoista, joita yleisesti pidetään tabuna, mystisinä tai jollakin tavalla yleisistä normeista poikkeavina tai outoina. Luin Kivun kauneus -kirjan ensimmäistä kertaa joitakin vuosia sitten, ja sen tarinat avasivat erään tällaisen, ehkä vieläkin kiellettynä pidetyn, sopukan saloja: se nimittäin raottaa tosielämän kinky-maailman verhoa. Kirjaa lukiessa tuntuu kuin katselisi salaa jotakin kiellettyä. Se kiehtoo, mutta herättää samalla hämmennystä, ja se saa lukijan pauloihinsa, vaikka hetkittäin tekisi mieli laittaa kirja kiinni. Nykypäivän viihdekirjallisuus on romantisoinut sadomasokismin, ja muotoillut sen kaikille soveltuvaksi viihteeksi, kenen tahansa luettavaksi. Kivun kauneus raottaa sitä raskasta verhoa, jonka taa todellinen s/m-maailma kätkeytyy. Joillekin se ei ole vain fantasiaa. Se antaa kurkistaa kulissien taa ja avaa sadomasokismin merkitystä sitä todella eläville ihmisille. Ihmiset jakavat lukijan kanssa kokemuksiaan rehellisesti ja kaunistelematta. Kiehtovien tarinoidensa lisäksi oman lisänsä tuo valokuvaaja Qumman mielikuvitusta kutkuttavilla kuvilla.

Pictures from the book "Kivun kauneus".
Pictures from the book “Kivun kauneus”.

Ihmiset ovat yksilöitä, myös seksuaalisesti. Tämä kirja on kunnianosoitus tuolle monimuotoisuudelle. Lisäksi kirjan lopusta löytyy myös kinky-termejä selittävä sanasto sekä lukuvinkkejä aiheesta enemmän kiinnostuneille.

Julkaistu: 06/2006          Sivuja: 176          Kustantaja: Like

Translation — Introducing: Kivun kauneus

Editor Taru Höykinpuro. (The Beauty of the Pain)

Read in Finnish.

I’ve always been curious by nature and somehow tempted by human nature’s dark desires. Kivun kauneus is a Finnish compilation of kinky stories by regular people. These stories let the reader peek into the world of sadomasochism, for these people it is not only a fantasy. It is not something that can be imagined while reading the pages of Fifty Shades of Grey, these stories tell about someone’s real life. People are unique in every way, also sexually. 

In addition, one of the beauty of this book lies in the photos, taken by photographer named Qumma.

Published: 06 / 2006          Page count: 176p           Publisher: Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s