Teetä ja sympatiaa — Tea and sympathy

Mikä sopisi yhteen paremmin kuin kirjat ja lämmin kupponen höyryävää, aromikasta yrttiteetä? Itse olen erilaisten tee- ja haudukejuomien suurkuluttaja, joten päätinpä omistaa asialle oman postauksensa. Tee-lajeja on jos jonkinlaista, itse kuitenkin vannon vihreän ja yrttiteen nimeen, osaksi niiden hyväätekevien vaikutusten vuoksi ja suurimpana syynä se että pidän niiden mausta enemmän kuin perinteisestä mustasta.
pukka triplet

Juon teetä melkoisesti ja kokeilen aina erilaisia, tosiaan mieluiten vihreää teetä tai yrttihaudukkeita. Viime aikoina matcha-tee on ratsastanut hyvinvoinnin aallon harjalla, ja tähän tarpeeseen olen itse löytänyt lompakkoystävällisen Pukka-sarjan Supreme Matcha -teen. Pukka-teetä on kuitenkin jo usean vuoden ajan löytynyt tee-hyllystäni, joten halusin esitellä sarjaa hieman täälläkin. Uskallan todella suositella merkin valikoimaa omasta kokemuksestani, sillä maut ovat raikkaita ja puhtaita, sekä ainekset ovat reilusti tuotettuja. Ihaninta kuitenkin on se, että teet tulevat silmiä hivelevän söpöissä pakkauksissa, jotka kelpaavat sellaisenaan vaikka lahjaksi! Visuaalinen puoli kun on itselleni aina ollut myös tärkeää.

Myös Pukkan web-sivusto on ihastuttava, monet hetket siellä ovat vierähtäneet hujauksessa, sillä sivustolta löytyy paljon tietoa ja blogikirjoituksia monenlaisista hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Postaus alkaa jo hieman kuulostaa maksetulta mainokselta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Henkilökohtaisesti olen vain kovin tykästynyt tähän luontaiseen ja helposti lähestyttävään merkkiin, niin että uskallan suositella sitä myös muille 🙂 Kirjan kylkeen ehdoton suosikkini on Pukka-sarjan Love-tee, joka lempeällä maullaan, pienen hunajatilkan kera ja ajan kanssa haudutettuna saa sydämen pakahtumaan onnesta. Tämä on arkeni pieniä nautintoja.

pukka love

You know, I have this one favourite tea brand called Pukka. It has five tea families in lovely packages and fresh tastes. With a book I would enjoy one cup of Pukka Love tea with a hint of honey. Small pleasures in life.

Some of my favourite tastes:

Pukka Love ❤ — A heart-warmig touch of organic rose, chamomile & lavender. So tender taste!

Pukka Cleanse — A radiant blend of organic nettle, fennel & peppermint. This one really has an intense smell, but its green ingredients are good for you.

Pukka Night Time — A dreamy bed of organic oat flower, lavender & limeflower. Relaxes and helps you sleep with its soothing taste.

Pukka Cool Mint Green — Refreshing organic green tea infused with Egyptian mint. Super fresh!

Pukka Supreme Matcha Green — A vital wellspring of organic whole leaf green tea & the finest matcha. One cup everyday keeps your antioxidant levels straight!

Pukka Detox — A clean fusion of organic aniseed, fennel and cardamom.

pukka cleanse

And many many  more to choose from! Just check their cute website!

pukka package

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s